top of page

B2B

Velkommen til Boost Move B2B - Din partner for bedre helse og velvære på arbeidsplassen. Vi ønsker å tilby helse- og treningsløsninger for bedrifter som ønsker å fremme ansattes velvære, produktivitet og trivsel. Utforsk nedenfor og oppdag hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med å skape en sunnere og mer engasjert arbeidsstyrke.

Stand-up Meeting

Ansatte

Vi forstår viktigheten av å ha sunne, glade og produktive ansatte, og vi er her for å hjelpe deg med å oppfylle dette målet.

Våre B2B-tjenester gir bedrifter muligheten til å tilrettelegge for sine ansatte ved å gi tilgang til programmer, maler, kunnskapsbasen (knowZone) og fordeler, uten at den ansatte trenger å føle seg tvunget til å være aktiv på et gitt tidspunkt eller sted, men med muligheten til å være aktiv i sitt eget tempo.


Dette bidrar ikke bare til å forbedre ansattes velvære, men det kan også øke produktiviteten, redusere sykefravær og styrke samholdet på arbeidsplassen.

Verdiøkning

Tenk om vi klarer å redusere sykefraværet med så mye som 25-30%, noe som kan gi en gjennomsnitlig besparelse per ansatt opp mot 
18 571kr årlig. 


I tillegg til hva vi tilbyr, samarbeider vi også med klinikker og utstyrsforhandlere for å sikre at medlemmene får rimelige alternativer som gir en verdiøkning for både ansatte og arbeidsgivere. Dette gir ansatte en enklere hverdag, uten bekymringer om kostnader knyttet til helse og trening.

Vi er stolte av å kunne tilby bedriftsmarkedet en helhetlig tilnærming til helse og kondisjon.

 

La oss hjelpe din organisasjon med å skape en sunnere fremtid sammen.

Handshake

Vi ser frem til å samarbeide med bedrifter som verdsetter helse og velvære blant sine ansatte. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud og mer informasjon om hvordan Boost Move B2B kan hjelpe din organisasjon med å skape en sunnere, lykkeligere og mer produktiv arbeidsplass.

TLF

47240804

epost

bottom of page