top of page

b2b

Velkommen til Boost Athlete B2B - Din partner for bedre helse og velvære på arbeidsplassen. Vi ønsker å tilby helse- og treningsløsninger for bedrifter som ønsker å fremme ansattes velvære, produktivitet og trivsel. Utforsk våre tilbud nedenfor og oppdag hvordan vi kan hjelpe din organisasjon med å skape en sunnere og mer engasjert arbeidsstyrke.

Stand-up Meeting

Ansatte

Vi forstår viktigheten av å ha sunne, glade og produktive ansatte, og vi er her for å hjelpe deg med å oppfylle dette målet.

Våre B2B-tjenester gir bedrifter muligheten til å gi sine ansatte tilgang til de beste trenings- og helseprogrammene. Dette bidrar ikke bare til å forbedre ansattes velvære, men det kan også øke produktiviteten, redusere sykefravær og styrke samholdet på arbeidsplassen.

Verdiøkning

I tillegg til våre trenings- og helseprogrammer, samarbeider vi også med klinikker og utstyrsforhandlere for å sikre at bedriftene får rimelige alternativer som gir en verdiøkning for både ansatte og arbeidsgivere. Dette gir ansatte en enklere hverdag, uten bekymringer om kostnader knyttet til helse og trening.

Vi er stolte av å kunne tilby bedriftsmarkedet en helhetlig tilnærming til helse og kondisjon. La oss hjelpe din organisasjon med å skape en sunnere fremtid sammen.

Handshake

Vi ser frem til å samarbeide med bedrifter som verdsetter helse og velvære blant sine ansatte. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud og mer informasjon om hvordan Boost Athlete B2B kan hjelpe din organisasjon med å skape en sunnere, lykkeligere og mer produktiv arbeidsplass.

TLF

47240804

epost

bottom of page